Inloopspreekuur energieloketten Lelystad, Zeewolde en Dronten weer open

Foto: NMFF

De deuren van de energieloketten in Lelystad, Zeewolde en Dronten zijn weer open. Bewoners zijn van harte welkom op de inloop-spreekuren. Kijk op www.energieloketflevoland.nl naar de winkeltijden.

Vera Dam, directeur licht toe: “Vanwege de corona crisis heeft het Energieloket een aantal weken haar winkeldeuren genoodzaakt moeten sluiten. Inmiddels maken de versoepelingen vanuit de overheid het weer mogelijk om de inloopspreekuren weer te starten. Wel hanteren we een aantal bezoekregels. Zo is er een maximum van twee personen tegelijk binnen, en is de winkel zo ingericht dat we minimaal op 1,5 meter afstand bezoekers advies kunnen geven over energiezuinig wonen en het zelf opwekken van duurzame energie.“

Online advisering en haal- en brengservice

Vera Dam vervolgt: “De afgelopen weken hebben we Flevolanders vooral online te woord kunnen staan. We hebben onze dienstverlening uitgebreid met een chatservice. Dit houden we in stand, zodat bewoners die liever thuis blijven ook van dienst kunnen zijn. Ook onze haal- en brengservice van onze gratis energiemeters om thuis energielekjes te ontdekken continuren we. Wij zijn dagelijks van 09.00 – 18.00 uur online bereikbaar via onze website. Alleen zondag zijn we niet bereikbaar.”

Zie voor actuele openingstijden: www.energieloketflevoland.nl/contact

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen