Vrijwilligers Pioniers van de Toekomst verwend met driegangendiner thuis

Voedselpioniers Roelfien Wuestenenk van Studio TeGast en Guust&Colinde de Nijs van Le Mirage
Voedselpioniers Roelfien Wuestenenk van Studio TeGast en Guust&Colinde de Nijs van Le Mirage
Foto: Pioniers van de Toekomst

Vrijwilligers van de Pioniers van de Toekomst konden tijdens het Hemelvaartweekend een pakket ophalen om thuis te genieten van een driegangenmenu met streekproducten.

Oprichter van de Pioniers van de Toekomst, Henk Tiesinga: ‘Wij waarderen wat onze vrijwilligers doen en willen ze daar graag eens per jaar voor bedanken.’ Al een aantal jaren worden de vrijwilligers bedankt voor hun inzet middels een 80/20 diner op locatie, verzorgd door de voedselpioniers. Helaas gooit Covid-19 dit jaar roet in het eten. ‘Maar de blijk van waardering is er niet minder om’, verzekert Tiesinga.

Vrijwilligers hebben tijdens het Hemelvaartweekend een pakket kunnen ophalen om zo thuis te genieten van regionale streekproducten in een drie gangenmenu. Ingrediƫnten van dit menu waren afkomstig van drie eerdere dinerlocaties: Agrico Aardappelen, Schwering aardbeien en Van Maldegem koude kas en ook waren er producten van de Wereldwinkel, Boerderij Groeizaam en van Dopper. Alles werd in een duurzame verpakking uitgedeeld.

De voedselpioniers hopen met dit pakket stof tot nadenken te geven en hopen alle vrijwilligers volgend jaar weer met een diner op locatie te kunnen verrassen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen