Energieloket Flevoland adviseert over energiebesparing

Chatten met energie-adviseurs
Chatten met energie-adviseurs
Foto: Energieloket Flevoland

Goedkoper wonen door een lagere energierekening? Dat kan op heel veel manieren. Het beste begin is natuurlijk een maatadvies van een onafhankelijke energie-adviseur.

De spreekuren van Energieloket Flevoland zijn momenteel tijdelijk gesloten, maar via de live chatfunctie op EnergieloketFlevoland.nl staan de energieadviseurs klaar om advies te geven. Ook via het contactformulier beantwoorden zij vragen. En nu iedereen zoveel thuis is, is het ook zinvol om op zoek te gaan naar energielekjes in uw woning. Energieloket Flevoland brengt op verzoek gratis een energiemeter langs om energielekjes te ontdekken. De haal- en brengservice doet dit conform de richtlijnen van het RIVM.

Online dienstverlening

Wat kan er verwacht worden van een online onafhankelijk advies? Besparen gaat hand in hand met keuzes en gedrag. Samen met de adviseur worden de besparende maatregelen voor uw woning in kaart gebracht. Vragen kunnen live gesteld worden aan de adviseurs. Het energieloket is dagelijks van 09.00 – 18.00 uur online bereikbaar via de website. Op zondag is het loket gesloten. Vragen kunnen dan wel gesteld worden via het contactformulier.

Thuis energielekjes ontdekken

‘Ontdek je lekje’ richt zich op energiebesparing in huis. Flevolandse bewoners kunnen twee weken lang een gratis energiemeter lenen via het Energieloket. Zo kan elke woningeigenaar of huurder ontdekken waar thuis onnodig elektriciteit of gas en dus ook geld ‘weglekt’. Na online aanmelding neemt één van de adviseurs contact op om een geschikt moment in te plannen om de energiemeter langs te brengen. Na twee weken wordt de energiemeter ook weer opgehaald. Lekjes ontdekken was nog nooit zo makkelijk. Zo besparen we samen energie.

Voor meer informatie, bezoek www.energieloketflevoland.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen