Inloop groot onderhoud Leemringweg Kraggenburg

Foto: Maps Google

De Leemringweg tussen Marknesse en Kraggenburg is toe aan groot onderhoud. Op donderdag 5 maart van 17 tot 19 uur houdt de provincie een inloop bij Netl.

Het asfalt is versleten en wordt vervangen. Tegelijkertijd wordt de weg verbreed en voorzien van ribbelstroken en glasbollen voor extra veiligheid.

De werkzaamheden vinden plaats in de periode van 16 maart tot en met 26 juni. Het verkeer tussen Marknesse en Kraggenburg moet in deze periode omrijden. Op donderdag 5 maart 2020 houdt de provincie Flevoland een inloop over deze werkzaamheden.

Paddentunnels

Naast het werk aan de weg zelf krijgt de brug over de Enservaart een stevigere leuning. En ter hoogte van het Voorsterbos worden paddentunnels onder de weg doorgelegd. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd, zodat aanliggende woningen en bedrijven bereikbaar blijven.

Inloop groot onderhoud Leemringweg

Wanneer: Donderdag 5 maart van 17.00 tot 19.00 uur
Waar: Netl, Leemringweg 19 in Kraggenburg

Medewerkers van de provincie zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Er is geen vast programma, belangstellenden kunnen binnenlopen wanneer het schikt. Meer informatie over de werkzaamheden is ook te vinden op www.flevowegen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen