Werkzaamheden fietspad N765 Kamperweg

Foto: Shutterstock

Het fietspad langs de Kamperweg is toe aan groot onderhoud. Het asfalt wordt vervangen door beton en het fietspad wordt daarbij verbreed naar drie meter. In voorbereiding hierop worden de bomen die te dicht op het fietspad staan verwijderd.

De werkzaamheden duren van 2 tot en met 20 maart en vinden plaats bij Ens, tussen de Zwartemeerweg en de rotonde bij de Baan. Een deel van het fietspad wordt afgesloten voor alle gebruikers. Het wegverkeer op de Kamperweg ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

De te kappen bomen (65 stuks) in de bossingel staan te dicht op het fietspad. Deze staan een verbreding van het fietspad in de weg. Het eerste deel, vanaf de Baan tot de Enserdwarsweg wordt afgesloten. De afsluiting van het fietspad geldt alleen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden, op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Baan, de Enserweg en de Enserdwarsweg. Omleidingsborden geven ter plaatse de route aan. Op het tweede deel, van de Enserdwarsweg tot de Zwartemeerweg worden verkeersregelaars ingezet om mensen over het fietspad te begeleiden.

Planning

Van 2 tot en met 6 maart worden de bomen gekapt. Van 16 tot en met 20 maart worden de boomstronken verwijderd. Onderhoud aan het fietspad zal naar verwachting eind 2020 / begin 2021 gebeuren. Het asfaltfietspad wordt dan over de volledige lengte vervangen door beton.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen