Tabletcursus voor opa’s en oma’s in de bibliotheek

Foto: Pixabay.com

Een tablet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Iedereen werkt er mee, iedereen gebruikt het in zijn of haar vrije tijd en het is vooral handig. Voor jong en oud is een tablet een prima hulpmiddel, een middel om je te ontspannen, maar ook om te communiceren, te winkelen en dingen te leren of op te zoeken.

Met al die snelle ontwikkelingen is het echter goed voor te stellen dat het lastig is om alles bij te houden. Daarom is er nu speciaal een tabletcursus voor opa’s en oma’s, zodat zij kunnen leren om een berichtje of foto naar hun (klein)kinderen te sturen.

Ieder leert op zijn eigen tempo. Neem daarom je eigen tablet of iPad mee, dan leer je daar gelijk goed mee omgaan. Aan het eind van de cursus ben je al een stuk handiger en weet je wat je er allemaal mee kunt doen.

De cursus bestaat uit twee lessen op vrijdagmorgen 24 en 31 januari van 10 uur tot half 12. Opgeven kan via de website www.flevomeerbibliotheek.nl, maar ook aan de balie of per telefoon 088-0080770. Er kunnen maximaal 7 personen meedoen. De cursus wordt gegeven in de bibliotheek op Urk en is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen