Opening tweedehands kledingwinkel ‘ProFashion’

Foto: archieffoto: Aeres Emmeloord

De tweedehands kledingwinkel ‘ProFashion’ opent donderdag 12 december tijdens de wintermarkt van Aeres Praktijkonderwijs in Emmeloord.

Van 17:00 tot 21:00 uur wordt in het schoolgebouw aan de Balkan 16 een gezellige wintermarkt georganiseerd. De school wordt omgetoverd in wintersferen en is veel te beleven voor jong en oud.

Bij de wintermarkt is er volop beleving: van live muziek tot de verkoop van leuke kerstartikelen. Studenten verkopen hun eigen werkstukken, leerkrachten verzorgen live muziek, ondernemers uit de omgeving vullen een kraampje en er worden kerstartikelen verkocht. Daarnaast zijn er allerlei lekkernijen en drankjes te krijgen, zoals glühwein, oliebollen, poffertjes en chocolademelk.

Opening tweedehands kledingwinkel ‘ProFashion’

Vanaf 19:00 is de feestelijke opening van de tweedehands kledingwinkel ‘ProFashion’. Deze winkel wordt gerund door leerlingen van het praktijkonderwijs. Bij aankoop van een product uit de winkel ontvangt elke klant tijdens de opening een leuke goodiebag. ProFashion is na de opening elke maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 10:00 tot 14:00 uur.

Aeres Praktijkonderwijs Emmeloord Aeres Praktijkonderwijs Emmeloord is een praktijkgerichte opleiding voor leerlingen die een persoonlijke aanpak nodig hebben. Ons onderwijs richt zich op wonen, werken, burgerschap en vrije tijd. Het doel is om leerlingen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren in de maatschappij.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen