Albert uit Marknesse verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Albert uit Marknesse door Jamai verrast met 100.000 euro
Albert uit Marknesse door Jamai verrast met 100.000 euro
Foto: Jurgen Jacob Lodder

Een droom is werkelijkheid geworden voor Albert uit Marknesse. Hij heeft in de trekking van de  BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Onlangs stond  Jamai  bij Albert op de stoep om hem te verrassen.  Nadat Albert drie van zijn grootste wensen had opgeschreven, verraste Jamai hem met een cheque van 100.000 euro van de BankGiro Loterij.

Albert (61) vertelt blij: “Wat een verrassing! Ik vind het moeilijk om drie wensen te noemen, want we hebben het goed. Alles is gezond en dat is het belangrijkste! Als ik dan toch iets moet noemen, dan ga ik voor een nieuwe bank voor mijn dochter, comfortabele stoelen voor naast de camper en een babykamer voor mijn zoon die binnenkort vader wordt. En vanavond gaan mijn vrouw en ik lekker uit eten!”.

Uitreiking op tv  

De uitreiking aan Albert was zaterdag 9 november te zien in het programma ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4. De uitzending is  hier  terug te kijken.

Deelnemers en cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen