Staatsbosbeheer Kuinderbos zoekt assistent-werkmeester

Foto: mhpublicaties.nl

Staatsbosbeheer zoekt één of meerdere personen die één of twee dagen per week de taak op zich wil(len) nemen van vrijwillig assistent-werkmeester.

In het Kuinderbos werkt het jaarrond een groep werkgestraften van Reclassering Nederland. Onder leiding van een professionele werkmeester werkt de groep vier werkdagen per week. Ze doen voornamelijk handenarbeid, zoals het afsteken van randen van fietspaden, assistentie bij het maken van balken en planken, opsnoeien van bomen, maar ook andere voorkomende werkzaamheden. In het voorjaar, rond Tweede paasdag, zorgen ze samen met de boswachter voor de op- en afbouw van het festivalterrein voor de jaarlijkse Buitendag.

De werkmeester van Reclassering Nederland wordt bijgestaan door een assistent-werkmeester, verbonden aan Staatsbosbeheer. De assistent-werkmeester houdt toezicht op de kwaliteit en kwantiteit van het te leveren werk van de werkgestraften.

Assistent-werkmeesters

Staatsbosbeheer zoekt één of meerdere personen die één of twee dagen per week de taak op zich wil(len) nemen van vrijwillig assistent-werkmeester. Technische kennis aangevuld met leiding geven aan groepen heeft de voorkeur. Ook moet de assistent-werkmeester om kunnen gaan met het soms afwijkend gedrag en in staat zijn corrigerend op te treden. Zelf meewerken aan de klussen is wenselijk maar niet noodzakelijk.

Het is fijn als de assistent werkmeester kennis heeft van de Arbowet en de daaruit voortvloeiende veiligheidsmaatregelen. EHBO/BHV en VCA zijn een pre. Beschikt u hier niet over dan hoeft dat geen probleem te zijn, als u bereid bent dit te behalen op onze kosten. Een VOG is verplicht. U krijgt een kilometervergoeding en herkenbare kleding als vrijwilliger van Staatsbosbeheer.

Hebt u belangstelling stuur uw reactie dan aan Harco Bergman, boswachter van het Kuinderbos op [email protected] voor 1 sept 2019

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen