Fietspad Muntweg Emmeloord twee maanden dicht

Foto: Provincie Flevoland

Het fietspad langs de Muntweg in Emmeloord is van maandag 2 tot en met vrijdag 25 oktober dicht voor alle gebruikers. Het fietspad wordt vernieuwd.

In twee maanden tijd laat de provincie het fietspad opknappen tussen Het Hooiveld (entree Van der Valk) en de rotonde met de Kuinderweg. Het huidige fietspad is van asfalt, maar wordt vervangen door beton. Rondom de nieuw aangelegde rotonde Kuinderweg-Muntweg ligt nog een stukje tijdelijk fietspad wat nu wordt vervangen door een definitief pad.

Afsluiting fietspad en omleiding

Tijdens de werkzaamheden lopen het fietspad vanuit Emmelerbos richting de Muntweg en het fietspad langs het Friesepad richting de Muntweg dood. Bij de nieuwe rotonde Kuinderweg-Muntweg is de (brom)fietsroute Kuinderweg-Muntweg in alle richtingen afgesloten.

De doorgaande route Kuinderweg (van industrieterrein De Munt richting Kuinre en omgekeerd) is open. Gebruikers van het fietspad vanuit Emmeloord in de richting van het Friesepad (Wellerwaard) en de Kuinderweg (Kuinre) kunnen omrijden via het centrum van Emmeloord, industrieterrein de Munt en de Kuinderweg (en omgekeerd).

Heimelijk gebruik door (brom)fietsers van de weg wordt ten strengste afgeraden. “Gebruik van de Muntweg door (brom)fietsers is strikt verboden en bovendien zeer gevaarlijk”, aldus de provincie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen