Flevolandse Zakenvrouwen 2019 verkozen

Foto: Romance Shoots

Na een feestelijke én spannende finale voor de verkiezing Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019 werden gisteren in het Aviodrome te Lelystad de winnaars bekendgemaakt.

De jury onder leiding van burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde riep Nasima el Bachiri-Ouamar van Bflex Cleaning uit tot beste vrouwelijke ondernemer in de categorie MKB. Volgens de jury heeft Nasima, naast aandacht voor de klant een grote persoonlijke betrokkenheid bij al haar medewerkers uit diverse lagen en culturen uit de samenleving.

In de categorie ZP nam Sarita Langenhof van Newborn Spa vol ongeloof de prijs in ontvangst. De jury roemt het feit dat Sarita het aandurfde om een heel nieuw concept te introduceren in Nederland.

Jolien Hoek van de Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere werd gekozen in de categorie manager. In haar pitch roemde zij de vele vrijwilligers en mantelzorgers die dagelijks met liefde hun taak uitvoeren.

Nasima el Bachiri-Ouama ging met een dubbele trofee naar huis, want het publiek koos haar tot favoriet. Joy Taling, Flevolandse Zakenvrouw 2017 reikte de prijs voor de publiekslieveling uit Nasima.

Lees meer over de jury motivatie en de achtergrond van de winnaars op de website flevolandsezakenvrouwen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen