Flevoland ondersteunt het werven, opleiden en behouden van medewerkers in de agrofood

Aeres MBO
Aeres MBO
Foto: Aeres

Provincie Flevoland heeft besloten om de Publieke Private Samenwerking genaamd Plant & Business de komende vier jaar te ondersteunen.

De PPS Plant en Business is een samenwerking tussen publieke en private organisaties actief binnen de sector agrofood. Door het bundelen van de krachten van het onderwijs en het bedrijfsleven, wil de PPS Plant & Business zich richten op het werven van meer potentiële studenten voor de opleidingen gerelateerd aan agrofood. Om een leven lang leren te stimuleren richt de samenwerking zich ook op het ontwikkelen van opleidingen die aansluiten op de praktijk en e-learning modules.

Gedeputeerde Jan-Nico Appelman is blij met de samenwerking. “Het werven, opleiden en behouden van medewerkers in de agrofood is belangrijk voor Flevoland. We vinden het als provincie belangrijk de agrofoodsector te ondersteunen omdat deze branche in de Flevolandse economie een aanzienlijke rol speelt.”

Plant & Business is een samenwerking van Aeres MBO Emmeloord, ROC Friese Poort, Aeres Hogeschool Dronten, Agrofoodcluster, AB Vakwerk, Agrico, Den Hartigh, DT Dijkstra, HLB, FlevoLof, NAK, Ten Brinke, Tolsma Grisnich, TopFresh, Verbruggen Palletizing Solutions, Van Hees Machinery en Waterman Onions.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen