Twee nominaties Urker bedrijven voor Flevopenningen

Bloemetje gemeente Urk voor Sea Fresh
Foto: gemeente Urk

Twee bedrijven op Urk maken kans op een Flevopenning. Sea Fresh B.V. en Isoniq zijn ieder genomineerd voor een prijs op het komende provinciale ondernemersgala 2019.

Het gemeentebestuur van Urk zette beide ondernemingen al vast in de bloemetjes. Wethouder Geert Post (economische zaken en visserij) bracht een bezoek aan SeaFresh om de directie te feliciteren. Het visverwerkingsbedrijf is door Bedrijvenkring Urk verkozen tot onderneming van het jaar. SeaFresh is hiermee tevens genomineerd als provinciale TOP-onderneming voor een Flevopenning.

Het Urker bedrijf maakt een snelle groei door, speelt voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen in de markt en maakt naam als toonaangevend bedrijf in de visindustrie. ,,De gemeente is trots op Sea Fresh. U bent met recht een visitekaartje voor Urk’’, aldus wethouder Post.

 

Albert Ras, Geert Post, Sjoerd Ras, Sjoert Ras en Jan Ras van Sea Fresh
V.l.n.r.: Albert Ras, wethouder Geert Post, Sjoerd Ras, Sjoert Ras en Jan Ras van Sea Fresh

Maatschappelijk betrokken

Wethouder Freek Brouwer (sociale zaken en zorg) bracht namens het college van burgemeester en wethouders felicitaties en bloemen naar Isoniq. Het bedrijf is genomineerd voor de Flevolandse Participatiepenning.

Isoniq is een onderneming die innovatieve oplossingen voor de bouw levert. De gemeente Urk heeft het bedrijf voorgedragen voor de Participatiepenning, vanwege haar maatschappelijke betrokkenheid.

Wethouder Brouwer had lovende woorden voor directeur Hein Coenen: ,,Uw bedrijf staat open voor medewerkers die extra hulp nodig hebben. U geeft een kans aan mensen, die normaal gesproken moeilijk toegang krijgen tot de arbeidsmarkt. Dat verdient grote waardering.’’

De Flevopenningen worden op 12 april uitgereikt op het provinciale ondernemersevent bij de Duits Nederlandse Windtunnel (DNW) in Marknesse. Uit elke Flevolandse gemeente is een bedrijf genomineerd.

wethouder Brouwer (links) en directeur Hein Coenen van Isoniq.

Zie ook: Nominatie Tesselaar Alstroemeria voor Participatiepenning

Reacties

article
20875
Twee nominaties Urker bedrijven voor Flevopenningen
Twee bedrijven op Urk maken kans op een Flevopenning. Sea Fresh B.V. en Isoniq zijn
https://noordoostpolder.nieuws.nl/nieuws/20875/twee-nominaties-urker-bedrijven-voor-flevopenningen/
2019-03-12T15:15:21+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2019/03/12122843/D1YbQSJX4AAzDMJ.jpg
Isoniq, Participatiepenning, Sea Fresh
Nieuws, Zakennieuws