Nacht van Emmeloord slaat jaartje over

Foto: Sebastiaan Doyer photography

Na twee succesvolle edities zal de Nacht van Emmeloord dit jaar geen doorgang vinden. Dit vanwege de werkzaamheden aan De Deel en het ontbreken van een goed alternatief.

In februari zijn de werkzaamheden voor het nieuw te vormen centrum van Emmeloord begonnen. Dit heeft als gevolg dat alle evenementen met locatie de Deel, dus ook de Nacht van Emmeloord, dit jaar daar niet kunnen plaatsvinden.

De Nacht van Emmeloord is een gratis en gezellig evenement voor iedereen in de polder. Lokale coverbands en DJ’s aangevuld met een mooie lichtshow en goede locatie maakt dat dit evenement zijn eigen unieke sfeer creëert. Dit gevoel wilde de organisatie vasthouden en heeft daarom in overleg met de Gemeente Noordoostpolder naar alternatieven in het centrum gezocht.

Helaas is door meerdere factoren niet tot een overeenstemming gekomen. Andere opties in het centrum waren helaas niet mogelijk. De organisatie kan daarom dit jaar geen Nacht van Emmeloord organiseren. Volgend jaar zal de Nacht van Emmeloord wel weer op haar vertrouwde locatie plaatsvinden, de vernieuwde Deel.

Samenwerking Nacht van Emmeloord

Nacht van Emmeloord is een samenwerking tussen CVevents, ‘t Voorhuys, Eindeloos, Slump Catering & Events en Event Catering.

Wil je toch naar een feestje?!

Gelukkig worden er in de periode rondom Koningsdag voldoende leuke evenementen georganiseerd in de polder:

  • Zaterdag 30 maart: Proost! (Slump Catering & Events).
    Gezellig een avondje bier drinken met je maten, dorpsgenoten en oude bekenden. Optredens van ZoZo, Fullhouse coverband, Murphy’s Law en ‘n Keer wat Anders. Locatie: Slumphallen te Bant.
  • Zaterdag 20 april: Nacht van Oranje Emmeloord (StEPNOP).
    Op het evenemententerrein aan de Marknesserweg vindt dit jaar hét dance event van de polder plaats. De line-up is weer om te smullen met o.a. Kris Kross Amsterdam, Freddy Moreira en Billy the Kit.
  • Zaterdag 03 mei: Queen European Tribute (Slump Catering & Events)
    Waanzinnige avond in de Bosbadhal met Queenmania, LikeU2 & DJ Marc Bakker.
  • Zaterdag 11 mei: The BIG 90’s & 00’s party (CVevents).
    Een nieuw concept is geboren in de polder! Waan je weer even 16 en spring mee op de hits van the Spice Girls, Marco Borsato, 2 Unlimited en DJ Tiësto. Locatie: Bij ons in de Wellerwaard. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen