Jungleshow en nieuwe speurtocht bij Orchideeën Hoeve

Voorjaarsvakantieshow 'eten of gegeten worden'
Voorjaarsvakantieshow 'eten of gegeten worden'
Foto: https://www.orchideeenhoeve.nl/

2019 wordt bijzonder feestelijk in de Orchideeën Hoeve aan de Oosterringweg bij Luttelgeest. Het familiebedrijf bestaat in september maar liefst 100 jaar en dit bijzondere jubileum luiden ze in de voorjaarsvakantie al in met het jaarthema ‘De Top 100’.

Kom ook op bezoek en ontdek welke 100 planten en dieren er in de spotlight geplaatst zijn.

Spannende Jungleshow ‘Eten of gegeten worden?!’

Gaat jouw avonturiershart sneller kloppen van glibberige reptielen, angstaanjagende amfibieën of supersnelle insecten? Bemachtig dan tijdens de voorjaarsvakantie een plek op de boomstamtribune van het Jungletheater voor de show ‘Eten of gegeten worden?!’ In 20 minuten nemen  rangers je mee diep het oerwoud in en kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Geef een draai aan het junglerad en proef de lievelingsmaaltijd van de vogelspin, tel de tanden van een echte krokodil en ontmoet een boa constrictor.

De jungleshow in de voorjaarsvakantie duurt ongeveer 20 minuten en wordt tot en met zondag 3 maart elke dag opgevoerd om 11:30 en 13:30 uur.

Nieuwe speurtocht

Met de gloednieuwe speurtocht op zak ontdek je de spannendste plekjes van de jungle, staan er uitdagende opdrachten op het programma en kom jij misschien wel oog in oog te staan met een reusachtig riviermonster. Dit jaar kunnen ook de allerkleinsten weer op avonturentocht in de Orchideeën Hoeve. Speciaal voor deze avonturiers is er een aangepaste speurtocht met makkelijkere puzzels, kleuren en avontuurlijke opdrachten.

Overdekte speeltuin

Lekker rennen, klimmen, springen en gek doen doe je natuurlijk in de overdekte speeltuin. Steek kabbelende beekjes over, klim naar de toppen van de bomen en pomp water uit de grond om te overleven.

De Orchideeën Hoeve heft entree.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen