25-jarige KAS Kuinre viert feestje voor vrijwilligers

Foto: Wikimedia Commons

De Kuinderse Activiteiten Stichting (KAS) bestaat dit jaar een kwart eeuw. Vrijwilligers door de jaren heen worden uitgenodigd zich te melden voor een feestje.

Op 18 mei 2019 viert KAS haar 25-jarige bestaan. De activiteitenstichting organiseert jaarlijks een scala aan activiteiten voor jong en oud. Toppers zijn de Halloween griezeltochten met jaarlijks 600 deelnemers, een grote wandeltocht met in het topjaar 1500 deelnemers en mystieke kerst met een hoogtepunt van 1200 bezoekers. Maar ook kindercarnaval, shantykoren festival, fietstocht, autopuzzeltocht en een pubquiz komen uit de koker van KAS.

Kas kan niet zonder bestuursleden, vrijwilligers en sponsoren. Daarom is iedereen die de afgelopen 25 jaar geholpen heeft in hetzij financiële zin, als vrijwilliger of als bestuurslid op 18 mei van harte welkom in het jeugdhonk in Kuinre. Onder het genot van een hapje en een drankje en leuke muziek, laat het huidige bestuur het heugelijke feit graag de revue passeren.

Het archief herbergt echter niet alle vermeldingen van vrijwilligers en sponsoren. Daarom draait het bestuur het graag om en kan iedereen zichzelf aanmelden. Opgave via [email protected] voor 4 mei 2019.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen