Herstellen asfalt linksafvak Domineesweg 11 Beaufort

Linksafvak voor 11 Beaufort, Nagele.
Linksafvak voor 11 Beaufort, Nagele.
Foto: Maps Google

Het in juli 2018 aangelegde linksafvak bij ’11 Beaufort’ in de Domineesweg wordt zaterdag 10 november opnieuw geasfalteerd. De huidige afdeklaag is gaan ‘schuiven’.

In juli is een linksafvak aangelegd. Afgelopen maanden is echter gebleken dat bij de aanleg onvoldoende hechting heeft plaatsgevonden tussen twee asfaltlagen. Dit heeft als gevolg dat de bovenste asfaltlaag is gaan ‘schuiven’. Deze wordt als het ware naar de zijkant weggedrukt door het gewicht van het verkeer.

In september is een tijdelijke maatregel getroffen om verder schuiven te voorkomen. Aanstaande zaterdag wordt het asfalt opgebroken en opnieuw aangebracht. De werkzaamheden en de daarmee gepaard gaan de verkeershinder duurt van 6.00 tot uiterlijk 19.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden wordt ter hoogte van Domineesweg 11 één rijstrook afgezet. Verkeersregelaars laten het verkeer om en om langs het werkvak.

Na deze werkzaamheden verwachten de provincie de problemen te hebben opgelost. De snelheidsverlaging die nu geldt (50 km/u) wordt dan ook opgeheven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen