Aaltje van Zweden spreker in Autisme Café

Foto: mhpublicaties.nl

Aaltje van Zweden, vrouw van dirigent Jaap van Zweden, moeder van autistische zoon Benjamin en oprichter van Stichting Papageno is 12 november te gast in het Autisme Café in Emmeloord.

In haar vorig jaar verschenen boek ‘Om wie je bent’, geeft Aaltje van Zweden een inkijkje in haar wereld als vrouw van een befaamd dirigent en moeder van vier kinderen, maar bovenal met haar strijd voor erkenning van autisme.

In 1997 heeft zij de Stichting Papageno opgericht, die ondertussen een begrip is in Nederland: een veelzijdige organisatie die zich met allerlei initiatieven en activiteiten richt op de ontwikkeling van kinderen en jongeren met autisme.

Aukje van der Molen zal Aaltje van Zweden interviewen, waarna er voldoende gelegenheid is voor het stellen van persoonlijke vragen aan de schrijfster.

Autisme Café NOP wordt gehouden in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom vanaf 19.45 uur. De lezing begint om 20.00 uur. De toegang is gratis na aanmelding via: [email protected] of 0527-630000.

Het Autisme Café NOP wordt georganiseerd door MEE IJsseloevers, FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en Stichting Carrefour.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen