Spreker ‘De Broekriem’ in WerkZoekendenCafé

Foto: Pixabay.com

In het WerkZoekendenCafé van 15 november is Pieter Vermeer van stichting De Broekriem te gast. Hij spreekt over de kracht van netwerken.

Het WerkZoekenden Café (WZC) Noordoostpolder organiseert samen met FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder bijeenkomsten voor belangstellenden die op zoek zijn naar werk.

Donderdag 15 november van 10.00 tot 11.30 uur gaat Vermeer met deelnemers aan de slag om het cv te verbeteren, tips te delen en te netwerken.

De Broekriem

“We geloven in de kracht van netwerken en zien dan ook dagelijks dat het resulteert in nieuwe kansen. Juist als je even geen baan hebt is het belangrijk om je horizon te verbreden en actief te netwerken”, aldus Vermeer.

De Broekriem is een landelijke vrijwilligersorganisatie en tevens een platform voor werkzoekenden. Maandelijks worden tientallen netwerkbijeenkomsten en sollicitatietrainingen georganiseerd.

Doel van de activiteiten is om talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen en om nieuwe mensen te ontmoeten. Op die manier blijven werkzoekenden werkfit: vanuit positiviteit en vanuit kansen en mogelijkheden.

WerkZoekenden Café

De bijeenkomsten van het WerkZoekenden Café zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten.

Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom vanaf 9.30 uur maar de themabijeenkomst start om 10.00 uur. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.

Reacties

article
19210
Spreker 'De Broekriem' in WerkZoekendenCafé
In het WerkZoekendenCafé van 15 november is Pieter Vermeer van stichting De Broekriem te gast.
https://noordoostpolder.nieuws.nl/nieuws/19210/spreker-de-broekriem-in-werkzoekendencafe-flevomeer-bibliotheek/
2018-11-06T11:15:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2018/11/06111451/work-222768_960_720.jpg
Flevomeer Bibliotheek, Werkzoekendencafé
Nieuws