Bureaumedewerker PvdT ‘een unieke baan’

Elly van Wieren
Foto: mhpublicaties.nl

Vrijwilligersorganisaties stichting Pioniers van de Toekomst (PvdT) en energiecoöperatie Energie Pioniers Noordoostpolder (EPN) hebben een bureaumedewerker aangetrokken.

De PvdT bestaat ruim zes jaar en is zo breed actief geworden in de samenleving dat bureauondersteuning essentieel is. Ook de groei van de EPN maakt professionele ondersteuning noodzakelijk. Elly van Wieren uit Emmeloord heeft een aanstelling gekregen voor gemiddeld een dag per week en is inmiddels ingewerkt in de materie.

Elly is geboren en getogen in Creil, trok voor haar studie weg, maar is gehecht gebleven aan de Noordoostpolder. “Ik heb altijd gezegd: ‘Ik ben op zoek naar een unieke baan in de Noordoostpolder, waarbij je ook echt bezig kunt zijn voor de polder’. Mijn roots liggen hier en ik wil dat gevoel ook omzetten naar mijn werk.”

Tot vijf jaar geleden was ze projectmanager in de evenementenbranche, waarbij ze veel ervaring opdeed in het organiseren van evenementen. Sinds enkele jaren is ze als vrijwilliger secretaris en vrijwilligerscoördinator van het Pieperfestival. “Vanuit die achtergrond sprak de vacature van de PvdT me aan. Ik heb veel gevoel bij zo’n organisatie en weet hoe ik de verschillende werkgroepen kan ondersteunen.”

Als bureaumedewerker is ze zowel extern als intern het eerste aanspreekpunt. “Hoe meer ik betrokken raak in het gebeuren, hoe meer het me inspireert. Ik heb te maken met veel verschillende mensen, die allemaal een bepaalde passie hebben. Voor de een is dat energie, voor de andere voedsel en weer een ander fairtrade. Daar leer ik ook weer van, het maakt me bewuster.”

Elly werkt vanuit het CvJO aan De Deel in Emmeloord en is bereikbaar via de e-mailadressen: [email protected] en [email protected]

Reacties

article
18889
Bureaumedewerker PvdT ‘een unieke baan’
Vrijwilligersorganisaties stichting Pioniers van de Toekomst (PvdT) en energiecoöperatie Energie Pioniers Noordoostpolder (EPN) hebben een
https://noordoostpolder.nieuws.nl/nieuws/18889/bureaumedewerker-pvdt-unieke-baan/
2018-10-09T20:44:06+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2018/10/09214903/Elly-van-Wieren-%C2%A9mhpublicaties.nl-kopie.jpg
Elly van Wieren, Energiepioniers, PvdT
Nieuws