Besparen met Energieloket Flevoland

spreekuur energieloket
spreekuur energieloket
Foto: www.flevomeerbibliotheek.nl

Isoleren van de woning levert vrijwel altijd geld en comfort op. Energieloket Flevoland geeft onafhankelijk advies tijdens haar spreekuren. 

Isolatiewerkzaamheden vallen nu nog onder het lage 6% BTW-tarief. Vanaf 1 januari 2019 stijgt dit lage BTW-tarief zeer waarschijnlijk naar 9%. ‘Extra reden om uw huis klaar te maken voor de winter!’, aldus Energieloket Flevoland

Daarom houdt Energieloket Flevoland de volgende spreekuren:
– Emmeloord op maandag 15  oktober van 16:00 – 19:30 uur in de Flevomeer Bibliotheek
– Urk op woensdag 3 oktober van 14:30 – 16:30 uur in het gemeentehuis

Energieloket Flevoland helpt

Door de spouwmuur, het dak en de vloer te isoleren, wordt er geld bespaard en wordt het huis comfortabeler. Doe de check op www.energieloketflevoland.nl om te bekijken wat de besparingsmogelijkheden zijn. Of mail, bel of kom langs bij een van de spreekuren in de buurt. Op het spreekuur kan een speciale thermocard opgehaald worden om de staat van de isolatie van de woning te meten.

Woningen met een bouwjaar vóór 1991 zijn over het algemeen matig of slecht geïsoleerd, waardoor nog veel comfort en geld te verdienen is. Bovendien gaat de energiebelasting op aardgas omhoog: gemiddeld gaat 2/3 van de energiekosten op aan verwarming (met aardgas). 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen