Werkzaamheden Kraggenburgerweg september 2018

Kraggenburgerweg
Kraggenburgerweg
Foto: Maps Google

De provincie laat van begin september tot medio oktober 2018 verschillende werkzaamheden uitvoeren aan de Kraggenburgerweg. Hierdoor ontstaat verkeershinder.

Het onderhoud aan de Kraggenburgerweg bestaat uit het verbreden van de weg en het vervangen van het asfalt. De verbreding wordt grotendeels uitgevoerd in bermbeton. Een verbreding in asfalt is niet mogelijk door de aanwezigheid van bomen, kabels en leidingen in de berm.

Ook de rotonde krijgt een opknapbeurt met nieuw asfalt en een overrijdbare strook van beton aan de binnenzijde van de rotonde. Tegelijk met de werkzaamheden aan de weg vinden herstelwerkzaamheden plaats aan het brugdek van de Voorsterbrug. Het combineren van deze werkzaamheden beperkt de overlast voor weggebruikers.

Wegafsluitingen in fases

Tijdens fase 1 van maandag 3 tot en met vrijdag 14 september is de rotonde Kraggenburg afgesloten evenals de Kraggenburgerweg tot en met de Leemkade (westelijke inrit industrieterrein).

Tijdens de tweede fase van 17 september tot en met 12 oktober is de Kraggenburgerweg afgesloten van het Gesteente (oostelijke inrit industrieterrein) tot de Voorsterbrug.

Meer informatie over onder meer de omleidingsroutes staan op de website flevoland.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen