Noordoostpolder scoort voldoende in burgerpeiling

Foto: gem. NOP

Elke twee jaar doet gemeente Noordoostpolder mee aan de burgerpeiling ‘Waar staat je gemeente’. Dit is een onderzoek naar de waardering van de inwoners voor de gemeente.

Deze wordt gemeten op vier thema’s: woon- en leefomgeving, relatie inwoner-gemeente, gemeentelijke dienstverlening en zorg en welzijn. De resultaten over 2017 zijn inmiddels bekend. Het volledige overzicht is vanaf 13 juli te vinden op www.waarstaatjegemeente.nl

Resultaten burgerpeiling

In totaal hebben iets meer dan 1000 mensen meegedaan aan het onderzoek. Dit is een respons van iets meer dan 20%. De uitkomsten over 2017 verschillen slechts weinig van die uit 2015. Alle thema’s scoren een voldoende.

De resultaten van de burgerpeiling van Noordoostpolder zijn voor iedereen beschikbaar via de website www.waarstaatjegemeente.nl. Deze website is hét platform voor gemeentelijke prestatievergelijking. Hier worden zowel feitelijke prestatiecijfers als oordelen van burgers weergegeven. De website is vrij toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in gemeentelijke prestaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen