Mantelzorgers moeten zelf ook gezond eten

Foto: Pexels.com

Steunpunt Mantelzorg van Welzijnsgroep Carrefour houdt op 21 mei 2018 een informatieve, smakelijke bijeenkomst voor mantelzorgers in restaurant Bij Ons in de Wellerwaard.

Voor een mantelzorger kan het een hele opgaaf zijn om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Dit kan er bij in schieten door de drukte of het is opeens op zijn/haar bordje terecht gekomen doordat de zorgvrager voorheen altijd kookte.

John van Beek geeft deze morgen handige tips over hoe makkelijk, snel en toch gezond een maaltijd op tafel te krijgen. Ook zal hij iets vertellen over wat wel en niet voorbereid kan worden.

Het programma duurt van 10.30 tot 13.00 uur. Deelnemers dienen zich van tevoren aan te melden. Voor meer informatie en opgave [email protected] tel.: 0527-63 00 00

Er zijn geen kosten aan de activiteit verbonden. Wel is er een mogelijkheid tot het geven van een vrijwillige bijdrage, die komt ten goede komt aan jonge mantelzorgactiviteiten.

 

Wie vragen heeft rondom eten bereiden kan die bij aanmelding meteen stellen, zodat de te geven informatie zo goed mogelijk aansluit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen