Orchideeën Hoeve weer een attractie rijker

Foto: Orchideeën Hoeve

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is weer een attractie rijker. Vrijdag 30 maart is het makirijk geopend met 17 maki’s en een grote groep flamingo’s.

De buitentuin is maar liefst 2.400 m2 groot en biedt een prachtig onderkomen aan allerlei dieren die helemaal thuishoren in het tropische park. Zo kun je zomaar oog in oog staan met een exotische flamingo en waggelen eendjes vrolijk tussen het publiek door.

De zeventien ringstaartmaki’s vonden het nog te koud om naar buiten te gaan, maar waren dankzij het kijkglas in het binnenverblijf toch volop te bewonderen voor het publiek.

Buiten, maar toch overdekt

Het Makirijk is de eerste buitenbeleving in de Orchideeën Hoeve. “In het Makirijk ben je buiten, maar dankzij de overdekte looproute is het onder alle weersomstandigheden te bezoeken. Het was een zeer uitdagend nieuwbouwproject, maar wij zijn ontzettend trots op het eindresultaat”, vertelt Jeroen Maarssen.

“De dieren hebben alle ruimte gekregen om vrij te kunnen vliegen, klimmen, springen en zwemmen. Prachtig voor zowel het dier als de bezoeker die vandaag zichtbaar genoot”, aldus Maarssen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen