Subsidie vergroten belevingswaarde vrijetijdsproducten

Foto: pexels-photo

Ondernemers en organisaties uit de vrijetijdssector kunnen in aanmerking komen voor provinciale subsidie om de belevingswaarde van bestaande en nieuwe vrijetijdsproducten vergroten.

Hiervoor is een goed uitvoeringsplan nodig, waarin het unieke en onderscheidende karakter van Flevoland wordt vertaald in bestaande en nieuwe recreatieve en toeristische producten.

Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben een subsidieregeling in het leven geroepen om activiteiten te stimuleren die aansluiten bij het Verhaal van Flevoland én de belevingswaarde van bestaande en nieuwe vrijetijdsproducten vergroten. De provincie stelt de komende vier jaar een jaarlijks bedrag van € 150.000 voor deze regeling beschikbaar.

Mooie uitdaging

Verantwoordelijk gedeputeerde Michiel Rijsberman is blij met de regeling. ,,Ik hoop hiermee ondernemers en organisaties uit te dagen creatieve ideeën en producten te ontwikkelen, die bezoekers en bewoners nog beter het unieke karakter van onze provincie laat beleven”.

Wie in aanmerking wil komen voor een subsidie voor het jaar 2018, kan daarvoor een aanvraag indienen voor 1 april 2018. Meer informatie over de subsidieregeling is te vinden op de provinciale website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen