Basiscursus omgaan met de computer

Foto: Pixnio.com

Kunnen omgaan met de computer en de weg vinden op het internet is tegenwoordig een vereiste. In FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord wordt en gratis cursus aangeboden.

Internet wordt immers steeds belangrijker in het dagelijks leven. Overheidsinformatie lezen, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, maar ook tweedehands koopjes zoeken – het gaat tegenwoordig allemaal via internet. FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder biedt hierbij ondersteuning met de cursus Klik & Tik. Deze cursus helpt de computer beter te kunnen gebruiken.

De cursus kan zelfstandig worden afgewerkt, maar het is ook mogelijk deze onder begeleiding van een medewerker van de bibliotheek in de bibliotheek te volgen. Daarnaast is er gelegenheid tijdens de openingsuren te oefenen op een van de internetpc’s. Klik & Tik is een oefenprogramma. Door middel van filmpjes kan de eenvoudige uitleg worden bekeken en kan de deelnemer aan de slag met praktische oefeningen.

Klik & Tik wordt gegeven op dinsdagmorgen van 09.00-10.00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord. Deelname is gratis, wel is aanmelden gewenst.

Klik & Tik bestaat uit drie delen:

Klik & Tik – de Basis. Starten bij het begin. Leer het toetsenbord kennen en leer omgaan met de muis.
Klik & Tik – het Internet op helpt om de weg te vinden op internet.
Bij Klik & Tik – Samen op ’t Web wordt geoefend hoe men sociale media gebruikt.

Meedoen? Vragen? Kom dan langs in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Aanmelden kan aan de balie, maar ook door een mail te sturen naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen