Jolanda Wicherson gastspreker Werkzoekendencafé

Jolanda Wicherson
Jolanda Wicherson
Foto: eigen foto

Coach, trainer en loopbaanadviseur Jolanda Wicherson is donderdag 18 januari 2018 gastspreker in het Werkzoekendencafé dat in de FlevoMeer Bibliotheek in Emmeloord wordt gehouden.

Donderdag 18 januari is er van 10.00uur – 11.30uur een bijeenkomst met als gastspreekster:

Jolanda Wicherson: Voor jezelf beginnen na je 50e!

Zowel binnen als buiten de polder is Jolanda Wicherson een bekende naam. Zij is een klankbord voor (startende) ondernemers. Een inspirerend voorbeeld ook. Want als zelfstandig coach, trainer en loopbaanadviseur timmert ze flink aan de weg. Jolanda Wicherson begon in 2004 voor zichzelf. In 2015 is zij uitgeroepen tot Flevolandse zakenvrouw!  

,,Ga op zoek naar je talenten! Als je je talenten erkent of herkent, wordt het leven leuker”, aldus Jolanda. Ondernemerschap heeft ook te maken met zelfvertrouwen en geloof in wat je te bieden hebt, waar je je op focust en welke doelen je benoemt.

Ondernemen is een prachtig voertuig om datgene wat jou werkelijk drijft in de wereld te zetten, om je missie vorm te geven en om te voorzien in je eigen inkomen. Hoe je dit bereikt, wil Jolanda graag met belangstellenden van het WerkZoekenden Café delen.

De bijeenkomsten van het WerkZoekenden Café zijn gericht op het vergroten van kennis en persoonlijke vaardigheden, die kunnen helpen bij het vinden van werk of opdrachten. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen, elkaar te inspireren en te netwerken. Jong en oud, net afgestudeerd, herintredend of al langer op zoek: iedereen is van harte welkom!

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom vanaf 9.30, de themabijeenkomst start om 10.00 uur. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen