Energieloket informeert over groenste energieleverancier

Foto: NMF Flevoland

Energieloket Flevoland informeert vrijblijvend over lokale groene energieleveranciers. In Noordoostpolder timmert Energie Pioniers Noordoostpolder aan de weg,

EMMELOORD, 20-08-2021 – In de zoektocht naar de groenste energieleveranciers van Nederland gingen Natuur & Milieu en WISE op onderzoek. Uit de resultaten bleken vijf energieleveranciers minimaal een negen te scoren op de ‘duurzaamheidsscore’. De score wordt bepaald op basis van samenstelling van het stroometiket, investeringsbeleid en de productie/inkoop van de aanbieder.

Wil jij weten hoe je huidige energiemaatschappij scoort en advies over duurzame energie opwek? Neem contact op of kom langs bij een inloopspreekuur van het Energieloket.

Lokale Energiecoöperaties

Heb je ook interesse in lokale groene en duurzame energie aanbieders? Ook daarvoor kun je kiezen als groene energieleverancier. Energiecoöperaties zijn collectieven zonder winstoogmerk die gaan voor duurzame energie opwek. Kijk alvast op www.energieloketflevoland.nl/energiecooperaties en bekijk de mogelijkheden bij u in de buurt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen