Bands is Theater ’t Voorhuys

EMMELOORD – In het Theater ’t Voorhuys speelt donderdag 10 maart de band West of Eden,  vrijdag 11 maart Slagerij van Kampen met Beats ’N Brass en woensdag 19 maart muziektheater de overgang is niet de ondergang te zien. De voorstellingen beginnen om 20.15 uur.

Muziekcritici noemen de band West of Eden ook ‘de top in hun genre’. Zij brengen folkmuziek met een reeks aan traditionele instrumenten met de stem van Jenny Schaub. Op hun repertoire staat klassieke folksongs, traditionele jigs en reels, maar ook moderne folkrock.

Vrijdag 11 maart tussen 19.15 uur en 19.40 uur in Theater ’t Voorhuys is een workshop voor mensen die met iemand van de band Slagerij van Kampen wil spelen. Voorwaarde om mee te mogen doen is dat bezoekers een toegangsbewijs voor de voorstelling voor die avond moeten hebben.

In ‘Beats ’n Brass’ wordt de drumgroep aangevuld door een blazerssectie. De drums krijgen er blaaspartijen bij. Het ritme krijgt een beetje salsa bij, extra etno-jazz maar vooral heel veel swing.

Muziektheater ‘de overgang is niet de ondergang’ is een swingende komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben. Opvliegers, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid, mood-swings: ze komen allemaal voorbij in de vorm van herkenbare verhalen, bizarre sketches en swingende songs. Met musicalster Antje Monteiro, actrices Hymke de Vries en Anne-Mieke Ruyten en cabaretière Anousha Nzume.

Deze avond is er ook een Ladies Night. Er staan allerlei kraampjes op het gebied van lifestyle, mode, wonen en eten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen