ZVV Urk/Bakkerij de Kof treffen White Stones

URK – De zaalvoetballers van ZVV Urk/Bakkerij de Kof 1 spelen vrijdag 26 februari een thuiswedstrijd tegen White Stones. Kunnen de Urkers in eigen huis stunten tegen de hoogvlieger uit Egmond aan Zee?

De vreugde was afgelopen vrijdag erg hoog bij de Urker-zaalvoetballers. Voor het eerst dit seizoen werd een uitwedstrijd gewonnen. Het was Jan Kramer die zes seconden voor tijd De Kof 1 een 2-3 overwinning bezorgde ten koste van Leekster Eagles. Deze overwinning was broodnodig, want hierdoor houdt de selectie van coach Herman Spel aansluiting met de middenmoot van de Eerste divisie A.

Momenteel zetten de Urkers een prima serie neer. Uit de laatste vijf wedstrijden werd maar liefst 10 punten gepakt. Vooral in eigen huis is De Kof 1 momenteel onverslaanbaar. Al vier thuiswedstrijden op rij hebben de zaalvoetballers niet meer verloren. Met de steun van het publiek die de selectie ontvangt wordt elke week gevochten voor de punten. Dit zorgt ervoor dat de Urkers momenteel rechtstreekse handhaving in eigen hand hebben.

Tegenstander White Stones bezet momenteel een tweede plek in de Eerste divisie A. De zaalvoetballers uit Egmond aan Zee hebben hun laatste vier wedstrijden gewonnen.  Op bezoek bij WMC (3-8) en FC Westland (5-10) werd ruim gewonnen, en in eigen huis was men te sterk voor Texel’94 (5-3) en FC Marlene 2 (8-5)

Vrijdag

Komende vrijdag weer een ouderwetse zaalvoetbalavond in Sporthal de Schelp. Om 19.45 speelt ZVV Urk/Bakkerij de Kof 2 een thuiswedstrijd tegen Futsal Cambuur  1, waarna De Kof 1 om 21.00 revanche probeert te halen voor de eerdere uitnederlaag dit seizoen.

 Hendrik Brands

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden