Nieuwe Wereldse Klanken op museum Schokland

SCHOKLAND – In de Museumkerk op Schokland geven Izhar Elias en Levan Tskhadadze op zondag 6 maart van 16.30 tot 17.30 uur een concert in het kader van Klassiek op Schokland.

Levan Tskhadadze (klarinet) is een van de meest invloedrijke jonge musici van Georgië. Samen met Nederlandse Muziekprijswinnaar Izhar Elias (gitaar) laat hij u kennis maken met een nieuw geluid. Klarinet en gitaar geeft een lichte transparante klank, met ruimte voor veel persoonlijke vrijheid en folkloristische roots.

Voor dit verrassende programma zijn Levan en Izhar op zoek gegaan naar de individuele taal van componisten over de hele wereld. U hoort romantische muziek, jazz invloeden, Argentijns Joodse muziek en Braziliaanse ritmes, maar ook muziek van de Nederlandse componist Frank van Gompel.

 

De toegangskaarten voor het concert zijn verkrijgbaar bij Museum Schokland, het Muzisch Centrum en Theater ’t Voorhuys. Kaarten kosten € 13,00. Pioniers van het Cultuurbedrijf betalen € 11,00. Voor meer informatie: www.museumschokland.nl

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden