Kinderen vermaken zich in Tollebeek

De jeugd in Tollebeek hoeft zich niet te vervelen. Woensdag werd er een viswedstrijd gehouden en konden ze zich uitleven met kartonnen dozen. En nu is er kermis!

TOLLEBEEK, 18-08-2021 –  Van uitstel kwam geen afstel. De vanwege de harde wind uitgestelde viswedstrijd werd woensdag alsnog gehouden. Meer dan veertig kinderen kwamen met hun (groot)ouders naar de kade in Tollebeek en vingen gezamenlijk wel 54 vissen.

Voor de winnaars waren er bekers en medailles en ieder kind kreeg wat lekkers. Kijk voor de winnaars en foto’s van de wedstrijd op tollebeek.nl

Hutten bouwen

Heel het dorp had weken van tevoren al kartonnen dozen gespaard. En er was meer dan genoeg voor de kinderen om prachtige bouwsels te maken. Ouders hielpen al even enthousiast mee.

Het mooie van de lichtgewicht huisjes is dat je ze makkelijk kunt verplaatsen en dat lieten een aantal kinderen zich geen twee keer zeggen. Ze namen hun creatie mee naar huis, waar ze er nog veel plezier aan beleven. Kijk voor meer informatie en foto’s op tollebeek.nl

Kermis

En het is nog niet gedaan met de pret. Tot en met 21 augustus staat de kermis weer op het Sint Hubertusplein.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden