Isolatieglas tweede deelprijs zomeractie Energieloket Flevoland

Foto: NMFF

Waarom is een woning met isolatieglas koeler in de zomer? Dat komt door een transparante coating aan de binnenkant van het glas. Dat is extra isolerend in de winter en zonwerend in de zomer.

Precies daarom geeft het Energieloket Flevoland isolatieglas weg als tweede deelprijs in de zomeractie “win een Zon-Make-Over”. Deze deelprijs is een tussenfase richting de uiteindelijk hoofdprijs, een eenmalige obligatie ter waarde van € 3.000 als participatie bij De Groene Reus in het Zonnepark Zuyderzon. De eerste opdracht kan met terugwerkende kracht worden voldaan en wie dit voor 11 augustus doet, maakt alsnog kans op de tweede én volgende deelprijzen. Meedoen? Deelnemers kunnen zich online inschrijven voor de winactie.

“Met deze deelprijs toont het Energieloket aan dat naast duurzaam opwekken óók energiebesparing veel impact heeft,” zegt Vera Dam, directeur van de Natuur en Milieufederatie Flevoland, over de tweede deelprijs. “In het klimaatakkoord is de Subsidie op Energiebesparing in Eigen Huis (SEEH) afgekondigd. Dit is een landelijke subsidieregeling voor vergaande isolatiemaatregelen. Vanaf begin september zal hierover mee bekend worden gemaakt.”

Alsnog meedoen aan de actie van het Energieloket? Dat kan! Schrijf u dan snel in en doe mee aan de volgende rondes. De uiteindelijke winnaar wordt beoordeeld op alle deelopdrachten. Ook de vervolgopdrachten krijgen een eigen winnaar met een extra prijs. Mocht u willen weten wat isolatieglas voor uw woning zou doen, kunt u de online tool “verbeter uw inzicht” door lopen of één van de inloopspreekuren van het energieloket bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen