Schrijf je in voor NK Mens Erger Je Niet

De 41’ste editie van het NK Mens Erger Je Niet wordt zaterdag 26 januari gehouden in de beurszaal van Theater ’t Voorhuys in Emmeloord. Iedereen kan meedoen.

Het Nederlands kampioenschap Mens Erger Je Niet! wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Droogpieren en mede mogelijk gemaakt door Koninklijke Jumbo.

Tijdens het NK Mens Erger Je Niet! is echt iedere spelliefhebber welkom om een gooi naar de titel te doen. Zo doen er jonge beginnende spelers mee tot ervaren Mens Erger Je Niet! liefhebbers die aan alle 40 edities hebben deelgenomen. Ook mensen met een lichamelijke beperking spelen mee met een aangepast speelbord.

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf inschrijven via [email protected] of op de dag zelf in Emmeloord. Kinderen zijn van harte welkom mits zij zelfstandig het spel kunnen spelen.

Het NK begint om 12.30 uur. Deelname kost 5 euro.

Over Mens Erger Je Niet!

Mens Erger Je Niet! is al jarenlang een razend populair en wereldberoemd familiespel. In 1934 werd Mens Erger Je Niet! door Koninklijke Jumbo voor het eerst in Nederland uitgebracht en sindsdien zijn er verschillende versies verschenen.

Het doel van dit klassieke bordspel is om als eerste vier pionnen thuis te brengen. Het spel bevat een dubbelzijdig speelbord waarmee het spel aan de ene zijde tot 4 spelers gespeeld kan worden en aan de andere zijde tot 6 spelers. Mens Erger Je Niet! is geschikt vanaf 6 jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen