Wethouder Haagsma: ,,De woningmarkt zit in de lift”

Uitgifte kavels James Cooksingel Emmeloord.
Uitgifte kavels James Cooksingel Emmeloord.
Foto: Gem.NOP

Negen kavels voor een twee-onder-één kapwoning in Emmelhage zijn vorige week in optie uitgegeven. Er zijn nog drie kavels beschikbaar. Voor sommige kavels waren meer belangstellenden. Daarom is er geloot.

Dinsdag 31 mei sloot van de inschrijving voor de uitgifte van 12 twee-onder-één-kapkavels voor particulier opdrachtgeverschap aan de James Cooksingel in Emmeloord. Na de sluiting van de inschrijfperiode bleek dat er meerdere belangstellenden waren die zich voor dezelfde kavel hadden ingeschreven. Dus moesten de kavels met een loting worden toegewezen.

Wethouder Wiemer Haagsma lootte zelf, onder toeziend oog van de belangstellenden. ,,We zijn als gemeente natuurlijk blij dat er zoveel belangstelling is. De woningmarkt zit duidelijk in de lift en dat is een goed teken. Ik wens de toekomstige bouwers veel succes met het verder ontwikkelen van hun bouwplannen.”

Er zijn nog drie bouwkavels aan de James Cooksingel beschikbaar voor mensen die samen met de medebouwer een twee-onder-één-kapwoning willen (laten) bouwen. Belangstellenden voor een bouwkavel kunnen contact opnemen met het Team Vastgoed van de gemeente via telefoonnummer (0527) 633 911, of per mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen