Laatste kavels Wellerwaard in de verkoop

Foto: Maps Google

De laatste kavels in de exclusieve woonwijk Wellerwaard zijn 17 oktober in de verkoop gegaan. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 1 november.

Inschrijven voor de kavel kan op woneninwellerwaard.nl Er zijn nog drie kavels aan de waterzijde en acht kavels aan de landzijde beschikbaar. Afhankelijk van de belangstelling worden de kavels door middel van een loting uitgegeven.

Wethouder Wiemer Haagsma: “De wijk begint vorm te krijgen. In fase 1 wordt druk gebouwd en het eerste huis wordt al bewoond. Ook de waterkavels in fase 2a, die begin dit jaar in de verkoop gingen, zijn allemaal onder optie. Daar is de grond nu bouwrijp en kan de bouw volgende maand beginnen. De belangstelling voor wonen aan het water in dit prachtige gebied is groot.”

Ruim opgezette kavels Wellerwaard

De kavels in Wellerwaard zijn met een omvang van meer dan 1500 m² ruim opgezet. Dit biedt alle ruimte voor het realiseren van een droomhuis in een uniek landschap. Informatie over de kavels en de kavelpaspoorten zijn te vinden op woneninwellerwaard.nl/kavelinformatie

In het kavelpaspoort staat een overzicht van de maatvoering, regels en ontwerprichtlijnen die van toepassing zijn.

Voor vragen over de aankoop van een kavel: [email protected] of 0527 63 39 11.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen