Nieuwe woonkavels Bant en Emmelhage

Emmelhage fase 2
Emmelhage fase 2
Foto: gem. NOP

In Bant en Emmelhage fase 2a zuid komen samen circa 84 nieuwe woningbouwkavels beschikbaar.

Geïnteresseerden kunnen zich binnenkort inschrijven voor een kavel op de website van de gemeente. De kavels in Emmelhage worden uitgegeven middels een loting. Beide wijken worden gebouwd zonder aansluiting op het gasnetwerk.

Inschrijven voor een kavel Emmelhage

Inschrijven voor de loting voor één van de kavels in Emmelhage fase 2a zuid kan van 6 augustus tot en met 9 september 2018 op noordoostpolder.nl/kavels. Op maandagavond 24 september 2018 is de loting van de particuliere kavels. Er worden in totaal 64 kavels uitgegeven voor de bouw van verschillende typen koop- en huurwoningen. Zo zijn er circa 20 rijwoningen en 8 vrijstaande woningen gepland. Er wordt voor een groot deel tegemoet gekomen aan de vraag naar twee-onder-een-kapwoningen. In maart 2019 kunnen naar verwachting de eerste woningen gebouwd worden.

Inschrijven voor een kavel Hooiwagen Bant

Vanaf maandag 3 september kunt u zich inschrijven voor één van de 20 kavels in Bant op noordoostpolder.nl/kavels. De grond van de Hooiwagen wordt momenteel bouwrijp gemaakt. Er zijn mogelijkheden voor ongeveer tien rijwoningen, vier blokken voor twee-onder-een-kapwoningen en twee vrijstaande woningen. De rijwoningen worden projectmatig aangeboden. Met ingang van het nieuwe jaar kunnen de eerste woningen gebouwd worden.

Heeft u vragen over de aankoop van een kavel? Neem dan contact op met Team Vastgoed via [email protected]. Op www.noordoostpolder.nl/kavels leest u hoe de kavels er uit komen te zien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen