Flevohoogwerkers van Creil naar Rutten

Foto: gem. NOP

Flevohoogwerkers uit Creil gaat nieuw bouwen in Rutten. Redenen voor de verhuizing zijn meer bedrijfsruimte en de samenwerking met AP Machinebouw. De twee bedrijven worden straks buren.

Donderdag 19 januari tekenden Bert Jaspers, eigenaar van Flevohoogwerkers, en wethouder Wiemer Haagsma de grondovereenkomst voor een kavel aan de Ambachtstraat in Rutten.

Flevohoogwerkers verruilt met de verhuizing naar Rutten een huurpand voor een pand in eigendom. Het pand en het terrein eromheen zijn bovendien een flink stuk groter.

Eigenaar Bert Jaspers: ,,Een extra bijkomstigheid bij deze deal is dat we meteen een overeenkomst hebben afgesloten voor uitbreiding van de grond met 1.500 m² voor over drie jaar. Wij voorzien een goede toekomst in Rutten”.

Flevohoogwerkers jong en ambitieus bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, onderhoud en keuringen van schaarhoogwerkers. Door de steeds strenger wordende Arbo-eisen is de vraag naar deze hoogwerkers de laatste jaren enorm toegenomen.

Mooie start gemeente grondverkoop 2017

Wethouder Wiemer Haagsma van grondzaken is blij met deze eerste verkoop van 2017. ,,De aantrekkende markt laat zien dat bedrijven weer vertrouwen hebben in de economie en gaan investeren.”

Gemeente Noordoostpolder zet in op een goed ondernemersklimaat en korte communicatielijnen. Mede door deze inspanningen is de gemeente onlangs uitgeroepen tot MKB-vriendelijkste gemeente van Flevoland.

Zie ook: Verkoop bouwkavels ruim boven verwachting

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen