Werkzoekenden Café

Werkzoekenden Café
Foto: eigen foto

Het Werkzoekenden Café (WZC) Noordoostpolder is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een (nieuwe) baan. Iedere bijeenkomst is er een gastspreker aanwezig die de belangstellenden voorziet van praktische tips.

Programma WZC

Het programma ziet er als volgt uit:
 9.30 – 10.00 uur: inloop
 10.00 – 11.00 uur: gastspreker
 11.00 – 11.30 uur: tijd om vragen te stellen, ervaringen te delen enzovoort.
Donderdag 20 februari is er een bijeenkomst met als thema: Bepaal jij je eigen koers en straal je dit ook uit?

Tijdens deze bijeenkomst zijn te gast Jan Smith en Maudy Hellendoorn van Talent in Control. Als consultants werving & selectie, spreken zij dagelijks kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Iedereen is verschillend en ieder mens is uniek. Jan en Maudy kijken vooral naar de potentie van mensen. Waar ben je goed in? Welke koers wil je varen? Met andere woorden, heb jij zelf de regie in handen? Durf jij te staan voor jezelf, en het allerbelangrijkste: straal je dit ook uit? Heb je plezier in wat je doet of wilt gaan doen? Bij een oprechte glimlach vanuit je tenen, gaat er een wereld voor je open.

De eerste indruk, daar willen wij tijdens het werkzoekende café graag iets over vertellen. En jullie een spiegel voorhouden. Heb jij wel eens nagedacht over wat je wilt uitstralen en heb je wel eens anderen gevraagd om daar kritisch naar te kijken? Welke eerste indruk maak jij en ben je er van bewust dat dit al veel eerder begint dan het sollicitatiegesprek? Je voicemail, je e-mailadres, je foto op LinkedIn etcetera.

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden