Sinterklaasvoorstelling | ‘Piet Op Pad!’

Piet op Pad
Foto: ZieZus

Op zaterdag 26 november komt de sinterklaasvoorstelling ‘Piet Op Pad!’ op bezoek in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. De voorstelling begint om 15.00 uur. In ‘Piet Op Pad!’ raakt Piet een schoencadeautje kwijt. Oh nee, wat moet hij doen? Wie komt helpen zoeken?

EMMELOORD, 15-11-2022 – ‘Piet Op Pad!’ is een interactieve voorstelling die met hulp van kinderen bedacht en gespeeld wordt. De kinderen mogen dingen roepen die de spelers meteen gebruiken. Meespelen mag ook. De kinderen bepalen samen met de spelers waar het verhaal heen gaat. Om welk cadeau gaat het? Waar gaat Piet zoeken? Wie komt hij tegen? De inhoud van de activiteit is deels nog onbekend, maar één ding is zeker: het wordt erg spannend, muzikaal, interactief en humoristisch!

Over ZieZus

ZieZus speelt speciaal in de Sinterklaastijd de voorstelling ‘Piet op Pad!’. De acteurs van ZieZus spelen verschillende rollen, zo ook de rol van Piet en Sint. Dit doen ze heel transparant naar de kinderen. Zo heeft Sinterklaas geen baard en wordt er geen schmink gebruikt. Daarnaast worden de kinderen dus actief uitgenodigd ook mee te spelen.

De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Kaartjes kosten € 2,50, kinderen die lid zijn van de bibliotheek krijgen € 0,50 korting en betalen € 2,-. Kaartjes kunnen gekocht worden via de website www.flevomeerbibliotheek.nl of aan de balie in de bibliotheek. Ouders en opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte welkom, een kaartje reserveren voor hen is niet nodig.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen