Seniorcafé

Foto: Pixabay.com

Gezellige en informatieve ontmoetingsbijeenkomsten: het Seniorcafé in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Het Seniorcafé is een maandelijkse bijeenkomst waar senioren elkaar ontmoeten en in gesprek gaan over allerlei zaken onder het genot van een kopje koffie.

Het Seniorcafé is iedere derde donderdag van de maand van 14.00-16.00 uur. Iedere maand wordt er een onderwerp behandeld dat deze groep bezighoudt.

3D-printen

Altijd al willen weten wat 3D-printen is en wat je ermee kunt? Tijdens het Seniorcafé van donderdag 20 februari van 14.00-16.00 uur nemen de enthousiaste vrijwilligers van het BiblioLab van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder het publiek mee in de wondere wereld van het 3D-printen. De verschillende technieken en toepassingen worden besproken aan de hand van tastbare voorbeelden. En natuurlijk kunnen geïnteresseerden zelf aan de slag met 3D-printen.

Over FlevoMeer Bibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek: waar je welkom bent, een goed gesprek kunt voeren, kennis en cultuur haalt, brengt en deelt, elkaar ontmoet en jezelf kunt zijn. We zijn een neutrale plaats in de samenleving waar iedereen, zonder waardeoordeel, betrouwbare informatie en kennis kan vinden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden