Open dag | Onderwijs Zorg Centrum Cascade

Praktijk OZC Cascade
Foto: OZC Cascade

Onderwijs Zorg Centrum Cascade is verhuisd. Vanuit de Erven is een nieuwe locatie betrokken aan de Koningin Julianastraat 39 in Emmeloord. Tijd voor een feestje.

Na 7 jaar in winkelcentrum De Erven werd de locatie toch echt te klein en is er een nieuwe stap genomen naar een ruimere praktijkruimte. OZC Cascade is een specialist in leren en begeleiding rondom de zorg die hiermee te maken heeft.

Nieuw zijn de bijlessen en huiswerkbegeleiding voor scholieren. De vraag lag er al langer maar op de vorige locatie was er gewoon geen ruimte voor. De nieuwe locatie is vlakbij de scholen voor het Voortgezet Onderwijs gevestigd en biedt mooie ruimtes met genoeg plek voor de begeleiding en behandelingen.

De bijlessen en huiswerkbegeleiding zijn beschikbaar voor alle leerlingen die extra hulp nodig hebben maar vooral ook voor leerlingen die een speciale onderwijsbehoeften hebben (denk hierbij aan ADHD, ASS, etc.). OZC Cascade werkt met een psycholoog, orthopedagogen, remedial teachers en docenten. Indien er meer zorg nodig is, staat er een team klaar voor de nodige adviezen of onderzoek. Zo bieden ze alle zorg onder één dak.

Daarnaast kan iedereen ook in de praktijk terecht voor begeleiding op het gebied van dyslexie, dyscalculie, remedial teaching voor basisschool kinderen, MatriXcoaching, beelddenken en verschillende coachingstrajecten.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de open dag op 3 april a.s. van 15:00 -18:00 uur. U kunt vrij naar binnenlopen, de praktijk bekijken en informatie opvragen. Voor de leerlingen van de praktijk en andere belangstellenden is er vanaf 16.00- 16.45 uur een muzikaal optreden door RVR music een duo die leuke liedjes zingt met een beetje cabaret. Ook Party sports 4 kidz is aanwezig met leuke spellen. Kom gerust gezellig langs voor een kopje koffie, thee en iets lekkers. We zien u graag op 3 april!

article
20885
Onderwijs Zorg Centrum Cascade is verhuisd. Vanuit de Erven is een nieuwe locatie betrokken aan de
https://noordoostpolder.nieuws.nl/evenementen/open-dag-onderwijs-zorg-centrum-cascade/
2019-03-13T19:03:05+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/241/2019/03/13190214/Praktijk-Koningin-Julianastraat.jpg
Emmeloord, onderwijs, OZC Cascade