NEMO science Tour

NEMO; Science tour
Foto: aangeleverde foto

Op woensdag 27 september komt de NEMO Science Tour langs bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. Om te vieren dat NEMO Science Museum dit jaar 100 jaar bestaat toert de NEMO Science Tour het hele land door met spectaculaire demonstraties.

EMMELOORD, 15-09-2023 – Woensdagmiddag 27 september zijn deze demonstraties te zien bij FlevoMeer Bibliotheek Emmeloord, Harmen Visserplein 5. Er zijn drie rondes, om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 dus zorg dat je er op tijd bij bent!

NEMO Science Tour

Hoe blijft een vliegtuig in de lucht? Waarom verandert het geluid van een auto als hij je voorbijrijdt? Kun je een raket lanceren met een fietspomp? Ontdek het in de verrassende en interactieve NEMO Science Tour. In 20 minuten zie je spectaculaire experimenten die jong én oud verwonderen, uitdagen om mee te doen en vooral: nieuwsgierig maken! Toegang is gratis.

Over NEMO

NEMO Science Museum, hét wetenschapsmuseum in Amsterdam, viert dit jaar het 100-jarig bestaan met een groot jubileumprogramma. Met als thema Nederland Nieuwgierig brengt NEMO zowel binnen als buiten de museummuren een ode aan de nieuwsgierigheid en roept op tot het stellen van vragen. Een van de onderdelen van het feestelijke programma is de NEMO Science Tour. Met een verrassend en interactief programma reist NEMO dit najaar door heel Nederland. Zelf een brandende vraag? Lever hem in bij de tour of op de website www.nemo100jaar.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen