Lezing | Kinderslaapcoach Iris Hakvoort

Kinderslaapcoach Iris Hakvoort
Foto: Flevomeer Bibliotheek

Gebroken nachten, korte slaapjes, elke avond strijd en veel onrust? Weet je door vermoeidheid niet meer hoe je het aan moet pakken? Kom dan donderdag 24 september om 20.00 uur naar FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, waar kinderslaapcoach Iris Hakvoort een interessante lezing geeft.

Sommige kinderen slapen al snel door, maar bij veel kleintjes gaat het niet vanzelf. Misschien huilt je kindje veel of is er sprake van reflux. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets helpt. Als ouder weet je even niet meer hoe je je kindje en daarmee ook jezelf kunt helpen. Dan kun je Iris inschakelen die meekijkt en je op weg helpt. Voor de lezing van 24 september kun je jouw vraag insturen naar i[email protected].

Over Iris

Iris is moeder van 2 kinderen (2017 en 2019) en ervaringsdeskundige op het gebied van reflux, onrust en een slecht slapend kleintje. Haar oudste werd in 2017 geboren met het syndroom van Down en een hartafwijking. Ze huilde, sliep niet en was erg onrustig. Na een ziekenhuisopname ging Iris op zoek naar een oplossing zonder huilen en vond deze in de Droomritme methode. In 2019 volgde zij de opleiding tot kinderslaapcoach om ook anderen te kunnen helpen.

Over FlevoMeer Bibliotheek

Kaarten kosten € 5,00 voor leden en € 2,50 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar via www.flevomeerbibliotheek.nl of bij de informatiebalie van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

FlevoMeer Bibliotheek: waar je welkom bent, een goed gesprek kunt voeren, kennis en cultuur haalt, brengt en deelt, elkaar ontmoet en jezelf kunt zijn. We zijn een neutrale plaats in de samenleving waar iedereen, zonder waardeoordeel, betrouwbare informatie en kennis kan vinden.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden