Inloopavond | Wegwerkzaamheden Espelerweg Emmeloord

Foto: provincie Flevoland

Donderdag 17 september 2020 organiseert de provincie een inloopavond over de werkzaamheden aan de Espelerweg bij Emmeloord. Tussen 17.00 uur en 19.00 uur bent u van harte welkom. Medewerkers van de provincie en van de gemeente zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Locatie; De Ducdalf, Westerrand 38, 8311 AN Espel.

In 2021 gaat Provincie Flevoland onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de Espelerweg N351 bij Emmeloord. Het traject waar gewerkt wordt loopt vanaf de kruising Hannie Schaftweg tot de rotonde Banterweg. De planning staat nog niet vast. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid.

De bestaande asfaltlaag van de rijbaan voldoet niet meer en wordt vervangen. Daarnaast wordt de verkeersveiligheid van de weg verbeterd door het verbreden van de weg en het aanbrengen van sleuven aan de randen (kantverruwing) die de automobilist waarschuwen indien hij/zij te dicht aan de zijkant rijdt. Ook worden er glasbollen aan beide zijden van de weg aangebracht. Glasbollen zijn reflecterende bollen die langs de weg staan en ervoor zorgen dat de weggebruiker de lijnen van de weg in het donker beter kan volgen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden