Info | Werkzoekenden Cafe

Foto: WZC Noordoostpolder

Hilde Dragt is donderdag 17 september gastspreker bij het Werkzoekenden Café in FlevoMeer Bibliotheek in Emmeloord. Zij is al 20 jaar ondernemer.

Het Werkzoekenden Café (WZC) Noordoostpolder is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een (nieuwe) baan. Iedere bijeenkomst is er een gastspreker aanwezig die de belangstellenden voorziet van praktische tips.

Hilde Dragt

Donderdag 17 september van 9.30 -11.30 uur is Hilde Dragt gastspreekster bij het Werkzoekenden Café.

Hilde Dragt is al 20 jaar ondernemer, vooral in de Noordoostpolder. Voor velen is zij bekend van Style Color. Sinds 2019 is zij werknemer in de front office en coördinator bij stichting Present. Daarnaast is zij als zelfstandige aan het werk in de uiterlijke verzorging bij mensen op locatie.

Als gastspreekster gaat zij 17 september in op kwaliteiten en kernmerken die ieder persoon van nature al heeft en op de vraag hoe kun je deze kunt inzetten en versterken in het zoeken naar werkzaamheden die bij jou passen. In de workshop gaan de deelnemers zelf aan de slag met ieders eigen kenmerken.

Elke derde donderdag van de maand is het café te bezoeken in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Anders dan anders

Vanwege de huidige maatregelen gelden er aanpassingen. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. U bent van harte welkom.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden