FESTIVAL | MAGIC JUNGLE FESTIVAL

Foto: orchideeenhoeve.nl

Kom op zaterdag 26 november naar het ‘Magic Jungle Festival‘ en beleef de leukste avonturen in ons magisch verlichte junglepark. Spectaculaire lichteffecten, Caribische livemuziek en bijzondere ontmoetingen zorgen tijdens deze exclusieve dag voor een kleurrijke jungle-expeditie.

LUTTELGEEST, 23-11-2022 – Geniet overdag volop van de aapjes, trotseer de jungle via de avonturenpaden en laat in het Mangrovebos Speelparadijs zien dat jullie echte rangers zijn. De duizenden lampjes en kleurrijke spots maken verdwalen onmogelijk en zorgen tijdens het donkere najaarsweer al vroeg in de middag voor een waar kleurenspektakel.

Jungledieren voeren

Tijdens het ‘Magic Jungle Festival’ is het niet alleen feest voor de bezoekers. Trakteer de clowneske papegaaitjes op een cupje nectar en ze zorgen gegarandeerd voor hilariteit. Kun jij je lach inhouden als één van de papegaaitjes op het hoofd van jouw (o)pa of (o)ma landt!

Vrolijke drumbeats en Caribische livemuziek

De vrolijke drums en de kenmerkende klanken uit de Caraïben toveren het park om in een zomers feestje. Geniet vanaf 15:15 uur in de ‘Zwevende’ bloementuin van het swingende optreden van de tropische steelband.

Tussenstop in speeljungle

Ga je met jonge avonturiers op pad? Dan mag een tussenstop in de avontuurlijke speeljungleniet ontbreken. Klim en klauter er vrolijk op los, maar pas wel op! Voor je het weet, beland je met je voeten in een stromend beekje.

Ontmoet de rangers

Ben je toe aan spanning en sensatie? Dan zit je tijdens het ‘Magic Jungle Festival’ goed in het Jungletheater. Om 12:00, 14:00 en 17:30 uur gaan de deuren naar de verborgen junglewereld open en staan er bijzondere ontmoetingen op het programma tijdens de familieshow ‘Broodje Aap’. Kan jouw vraag over de dieren of planten niet wachten? Loop gerust op een ranger in het park af en vraag hem het hemd van het lijf. De rangers van de Orchideeën Hoeve kennen de jungle als geen ander en vertellen er graag meer over.

Magische jungletransformatie

Zodra de zon ondergaat is de magische beleving in het junglepark compleet. Neem jouw gezin mee voor een laatste ronde door het park en laat je verrassen door de unieke transformatie en de sprookjesachtige sferen. Tijdens het Magic Jungle Festival is het junglepark + junglerestaurant geopend tot 19:00 uur. De keuken van ons Junglerestaurant is geopend tot 18:00 uur.

Tickets reserveren

Zien wij jou op zaterdag 26 november in de jungle? Reserveer online jouw tickets.

 

Bron: orchideeenhoeve.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen