Debat | Wonen

Hennie Bogaards leidt debat over wonen
Foto: mhpublicaties.nl

Veel mensen, waaronder starters hebben nu geen eerlijke kans op een eigen woning. Bouwen dus! Aldus Julius Terpstra. Maar hoe zit het in Noordoostpolder? Wat is er nodig om jong en oud van passende huisvesting te voorzien? Nu en in de toekomst? Zijn we een krimpgemeente of gaan we groeien?

Willen we bouwen voor onze eigen inwoners of ook voor de Randstad als we straks een Lelylijn hebben? Op vrijdag 18 september houdt het CDA Noordoostpolder een debatavond over woningbouw. Julius Terpstra, geboren en getogen in Emmeloord, zit sinds kort voor het CDA in de Tweede Kamer en komt graag zijn visie met ons delen. Naast hem geven ook de ondernemers Willem van Tilburg en Jeroen Oost van OVT ontwikkeling hun visie op woningbouw in Noordoostpolder. Ton Beurmanjer bestuurder van woningbouwcorporatie Mercatus schets de dilemma’s van de sociale woningbouw.

Wethouder Marian Uitdewilligen (volkshuisvesting) neemt ons mee in de nieuwe woonvisie en de 100.000 woningen die Flevoland wil bouwen voor de Randstad. het debat staat onder leiding van Hennie Bogaards. Iedereen is van harte welkom. Het is nodig om je vooraf aan te melden. Dit kan door een mail te sturen naar
[email protected] Inloop is om 20.00 uur en om 20.15 uur start de avond in ’t Voorhuys.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden