Autoroute | Bollie de Berenroute

Foto: parelprojecten.nl voor KAVB Kring Flevoland

Speciaal voor kinderen is er dit jaar Bollie de Berenroute. Vanaf de achterbank kunnen kinderen samen met Bollie de beer op onderzoek uit en komen zij aan de hand van filmpjes en opdrachten meer te weten over tulpen. Een ontzettend leuke beleving voor kinderen van 4 t/m 12 jaar!

Tickets voor Bollie de Berenroute zijn binnenkort te koop in de webshop van het Tulpenfestival (www.tulpenfestival.nl). Met het ticket kan bij één van de Tulpenfestival locaties een verrassingstasje worden opgehaald met opdrachtenboekje, cadeautjes en wat lekkers. De Tulpenfestival locaties zijn: Renne Streekproducten in Nagele, het Tulpenbelevingsveld in Creil en Vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Op deze locaties is er tevens een toiletgelegenheid aanwezig en de mogelijkheid een lunch en/of koffie to-go af te halen. Deze locaties zijn ook aangegeven op de tulpenroutekaart op de website.

De organisatie hoopt dat iedereen op een veilige manier kan genieten van de tulpenpracht in de Noordoostpolder. Onderweg worden bezoekers op verschillende manieren geattendeerd op de coronamaatregelen. Toch roept de organisatie de bezoekers op tot het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Bekijk de tulpen zoveel mogelijk vanuit de auto en vermijd drukke plekken.

Voor de actuele informatie over het Profytodsd Tulpenfestival, de ticketverkoop en richtlijnen omtrent COVID-19 kijk je op de website: www.tulpenfestival.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden